COMIT compta amb un equip de professionals que planifiquen, dissenyen, implantes, operen, controlen eficientment projectes amb la finalitat d’assolir els millors resultats.

El nostre departament d’enginyeria dissenya i desenvolupa projectes a mida seguint les especificacions del client, establint un acord conjunt de les necessitats productives. Es realitza una avaluació de les tasques a realitzar, calculant cada detall de la instal·lació per tal de complir amb les exigències del projecte, aportar solucions i alternatives, oferir un resultat òptim de tot el procediment  per ser més eficient, per evitar costos innecessaris al client.

Cada projecte conta amb tot el suport tècnic més competitiu i les tecnologies més innovadores adaptades als requeriments de la instal·lació.

Enginyeria bàsica, Enginyeria conceptual, Enginyeria de detall,  Disseny, 3D, Canonada, P&D, isomètrics, plànols d’implantació a obra i especificacions tècniques i materials.

Execució del muntatge amb tot el suport tècnic adaptant el projecte a les variants que puguin sorgir amb coordinació amb el client i tot l’equip operatiu d’obra.

Servei d’escaneig i processador 3D amb equip propi. Amb les dades tridimensionals d’escaneig es pot generar totes les representacions que es desitja, així com plantes, seccions o vistes, les quals es pot importar a escala en programes CAD.